Taylor Swiftistä tehtiin parodia – osui ja upposi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taylor Swiftillä on todella laaja ystäväpiiri, johon kuuluu näyttelijöitä, huippumalleja, muusikoita ja monia kansainvälisesti tunnettuja henkilöitä. Swift on tunnettu siitä, että hän tuo ystäviään konsertteihinsa mukaan, mutta viimeaikaiset vierailijat ovat aiheuttaneet muissa hieman hämmennystä.

Santa Claran konsertissa Taylor Swift toivotti tervetulleeksi lavalle Julia Robertsin ja 74-vuotiaan folkmuusikon Joan Beazin tanssimaan hänen kanssaan Style-nimisen kappaleen tahtiin. Lara Marie Schoenhals julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa hän esittää Swiftiä ja arvuuttelee, keitä hän mahtaa seuraavilla konserteillaan kutsua lavalle.

Kolmen minuutin aikana Schoenhals ehtii käydä läpi kaikki mahdolliset erikoiset vierailijat, jotka saattaisivat päästä Swiftin kanssa lavalle. Lavalle kutsuttuihin vierailijoihin kuului esimerkiksi Ben Affleckin paljon uutisotsikoissa ollut salarakkaaksi epäilty lastenhoitaja, Omarosa ja The Ring -kauhuelokuvan pelottava tyttö Samara.