Cindy Crawfordilla romanttinen hetki – sitten George Clooney iski

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin karismaattisimpiin miestähtiin lukeutuva George Clooney on paitsi menestyksekäs näyttelijä, myös Oscar-voittaja, elokuvatuottaja ja jopa YK:n rauhanlähettiläs. Mieheltä löytyy myös leikkimielistä huumorintajua, kuten tuore Instagram-kuva osoittaa.

George Clooney ja hänen Amal-vaimonsa olivat viettämässä Ibizalla lomaa toisen julkkispariskunnan, Cindy Crawfordin ja Rande Gerberin kanssa. Cindyn ja Randen poseeratessa romanttisessa selfiessä, ei Clooney voinut vastustaa kiusausta hypätä mukaan kuvaan. Lopputuloksena on hervoton photobombaus näyttelijän yli-innokkaan hymyn ilmaannuttua rakastavaisten taakse.

Huffington Post -lehden mukaan nelikko oli viettämässä Ibizalla aikaa Clooneyn ja Rande Gerberin Casamigos-tequilamerkin lanseerauksen merkeissä. Tähdet muun muassa järjestivät näyttävät yksityisbileet Ushuaia Ibiza Beach Hotelissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat