Iron Maiden kunnioittaa Robin Williamsia: ”Kuinka pystyi olemaan niin masentunut?”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rakastettu koomikko Robin Williams menehtyi traagisesti hieman yli vuosi sitten, mutta mies nousee edelleen aika-ajoin otsikoihin. Tähdet ympäri maailmaa ovat osoittaneet kunniaa edesmenneelle komediatähdelle, ja nyt on erään tunnetun hevibändin vuoro.

Brittiläinen Iron Maiden julkaisee syyskuussa uuden The Book of Souls -albuminsa. Yhtyeen nokkamies Bruce Dickinson paljasti Corriere Della Sera -sivustolle levyn Tears of Clown -kappaleen olevan omistettu elokuussa 2014 itsemurhan tehneelle Robin Williamsille.

– Suosikkikappaleeni levyltä on sellainen, jota en kirjoittanut itse. Sen nimi on Tears of Clown, ja se kertoo Robin Williamsista. Kysyn itseltäni kuinka hän pystyi olemaan niin masentunut, vaikka hän vaikutti aina iloiselta, Dickinson kertoo.

Iron Maidenin The Book of Souls julkaistaan 4. syyskuuta. Kyseessä on vuonna 1975 aloittaneen yhtyeen 16. studioalbumi.