Karhuperhe ilmestyi uima-altaaseen – pikkupoika suuttui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näimme hetki sitten hauskan videolle kuvatun tapauksen, kun Kanadassa asuvan pariskunnan takapihalle oli ilmaantunut mustakarhu, joka nautti perheen uima-altaasta täysin rinnoin. Nyt erään perheen takapihalle ilmestyi kokonainen karhuperhe.

New Jerseyn Rockawayssa asuvan perheen takapihalle oli ilmestynyt karhuemo viiden poikasensa kanssa. Karhut olivat löytäneet perheen takapihalta lasten uima-altaan, ja päättäneet vallata sen omaa kylpyhetkeään varten. Perheen poika ei kuitenkaan ollut lumoutunut näystä vaan lähinnä kateellinen karhujen leikkiessä hänen leluillaan.

Videolla viisi karhunpoikaa temmeltää takapihalla ja hyppii uima-altaaseen emon valvovan silmän alla. Karhut leikkivät löytämillään leluilla, mistä poika ei ole ollenkaan tyytyväinen. Poika kommentoi päättäväisesti menevänvä altaaseen, mutta äiti saa kuitenkin selitettyä hänelle rauhallisesti, että se ei ole nyt järkevää karhujen uidessa altaassa emonsa kanssa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat