Räppäri Majuri tekee paluun – uudella soundilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomiräppäri Majuri on julkaissut uuden EP-levyn ja musiikkivideon. EP kantaa nimeä MJR – OVRTRNT SEASON.01 EP ja se julkaistiin keskiviikkona 5. elokuuta. Levyn avausraidasta Votu^ tehtiin myös musiikkivideo.

Levyn soundi on suomiräpin ja EDM-träpin yhdistelmää. Majuri on luonut uuden saundinsa helsinkiläisten tuottajien Otto ”Young Husky” Torkkelin ja Henry ”Skem” Kapralin kanssa.

Young Husky on tuottanut aiemmin muun muassa Tippa-T:tä, Mäkkiä, Sairas-T:tä ja Graciasta. Skem puolestaan on asunut Yhdysvalloissa useita vuosia, ja ollut mukana tuottamassa esimerkiksi Flo-ridaa ja Pitbullia.

Mulla oli kunnia päästä mukaan Elias Markkulan kuvaamaan Manseräp – Dokumenttisarjaan, ja musta kertova jakso kuvattiin…

Posted by Majuri on 24. elokuuta 2015