Julkkistyrkky Mariah Carey ei jaa mediahuomiota – edes poikansa kanssa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mariah Careyn poika Moroccan sai oppia tärkeän elämänohjeen kantapään kautta, kun hänet tultiin irrottamaan kuvattavana olevasta äidistään. Kukaan ei jaa Mariah Careyn kanssa valokeilaa, ei edes oma poika.

4-vuotias todella suloinen kiharapäinen Moroccan tarrasi äitiinsä, kun hän oli kuvattavana. Carey oli vastaanottamassa tähteä kuuluisalla Hollywood Walk of Fame -kadulla ja asettunut tähden viereen kuvattavaksi, kun hänen poikansa päätti tulla kuviin mukaan.

Diivana tunnetun kaunottaren ilme ei värähtänytkään, kun poika asetteli itsensä mukavaan asentoon äidin jalkojen juureen. Ei mennyt kuitenkaan aikaakaan, kun Mariah Careyn avustaja tuli repimään pojan pois äitinsä luota. Äiti jatkoi hymyilemistä, kun Moroccan yritti epätoivoisesti vielä tarrata naisen käsivarteen kiinni kun häntä oltiin viemässä pois.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat