Mies kosi romanttisesti hedelmillä – tyrmättiin tylysti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihanat ja spektaakkelimaiset kosinnat leviävät verkossa nopeasti. Eräs kiinalainen mies päätti kosia tyttöystäväänsä hieman vaatimattomammin ja ajatteli, että tosirakkaus on ainut asia, joka merkitsee. Nuori mies oli tässä asiassa kuitenkin todella väärässä.

Romanttinen 24-vuotias Kiinan Xi’anista kotoisin oleva mies oli päättänyt kosia tyttöystäväänsä hänen lempihedelmiensä avulla. Mies oli asetellut jalkakäytävälle kaksi nuolen lävistämää sydäntä litseistä. Kun hänen tyttöystävänsä oli saapunut paikalle, mies oli polvistunut hänen eteensä ja kosinut.

Mies oli sanonut Metro-lehden mukaan: ”Rakas, minulla ei ole taloa, autoa tai rahaa, mutta minulla on rakkaus sinua kohtaan. Rakkauden avulla voin tehdä sinut onnelliseksi. Tuletko vaimokseni?”. Nainen oli napannut maasta yhden hedelmän ja vastannut väheksyen: ”En tule. Olet kyllä todella naiivi”. Mies kertoi sydämensä olevan nyt särkynyt, mutta hän on varma siitä, että saa naisen vielä takaisin.

blockquote class=”twitter-tweet” lang=”fi”>

Wannabe Romeo proposed with a piece of fruit – his Juliet was having none of it http://t.co/Dy4xKo2018 pic.twitter.com/hF3ji8nU0k

— Metro (@MetroUK) 9. elokuuta 2015