Mikael Gabriel Bodom-elokuvan päärooliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvaohjaaja Taneli Mustonen tarttuu seuraavaksi Bodomjärven murhamysteeriin. Bodom-elokuvan päärooliin astuu artisti Mikael Gabriel. Hän on yksi elokuvan neljästä nuoresta, jotka lähtevät Bodomjärvelle ratkaisemaan Suomea ravistelleet murhayön tapahtumat.

Maailmalla runsaasti huomiota herättänyt elokuvahanke kuvataan tänä vuonna kansainvälisellä kuvausryhmällä useassa eri maassa. Mikael Gabrielin rinnalla Bodomin synkkiin metsiin uskaltautuvat Mimosa Willamo, Nelly Hirst-Gee ja Santeri Mäntylä.

– Olemme todella innoissamme valmistautumassa kuvauksiin. Tällä porukalla on mahtava lähteä tekemään leffaa, josta tulee paitsi näyttävä ja karmiva myös todella viihdyttävä, ohjaaja Taneli Mustonen kertoo.

Bodom ammentaa vuoden 1960 traagisesta Bodomjärven murhatapauksesta. Käsikirjoitus on Aleksi Hyvärisen ja Taneli Mustosen, joiden edellinen yhteistyö oli koko perheen menestyselokuva ja Saksassakin laajan elokuvateatterilevityksen saanut Ella ja kaverit. Viime viikolla maailman maineikkain elokuvalehti Variety valitsi ohjaaja Taneli Mustosen kymmenen lupaavimman pohjoismaisen elokuvalahjakkuuden listalleen.