Testi paljasti: Näin miehet turvaavat toistensa selustan

Lifestyle · Annukka Heikkilä

Ystävät pitävät toistensa puolia ja vaikeissa tilanteissa monet valehtelevat toistensa puolesta, jos tarve vaatii. Eräs YouTube-pilailija halusi selvittää miten helposti tuntemattomat miehet ovat valmiita turvaamaan hänen selustansa vihaisen tyttöystävän kysellessä vaikeita kysymyksiä edelliseen yöhön liittyen.

Aria Inthavong julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa hän pyysi tuntemattomia miehiä valehtelemaan puolestaan. Hän juoksee vieraiden ohikulkijoiden luo ja kertoo nopeasti, että nyt on hätä kyseessä ja tyttöystävälle valehteleminen enemmän kuin tarpeellista. Yllättävän moni mies lähtee mukaan vahvistamaan miehen tarinaa edellisen yön kulusta.

Vihainen tyttöystävä saa monet miehet sympatisoimaan poikaystävän vaikeaa tilannetta, minkä vuoksi he suostuvat turvaamaan hänen selustaansa tekaistulla tarinalla. Kaikki jäivät kuitenkin kiinni tyttöystävän lopulta kysyessä uusilta tuttavilta hänen poikaystävänsä nimeä, mitä kukaan ei tietenkään tiennyt.