Tytön syöpähoito päättyi – sairaalan väki järjesti upean yllätyksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

12-vuotias Sophia on sairastanut monta vuotta syöpää, mutta siitä huolimatta jaksanut pysyä positiivisella mielellä. Viimeisen säteilyhoidon kunniaksi sairaalan henkilökunta päätti yllättää tytön mieluisalla yllätyksellä, koska he olivat tietoisia siitä, että Sophia rakastaa tanssimista.

Louisianassa sijaitsevan Willis Knighton Proton Therapy Center -sairaalan henkilökunta päätti juhlistaa tytön viimeistä hoitokertaa yllättävällä flash mob -esityksellä keskellä sairaalan aulaa. Tyttö tuotiin hoidon jälkeen aulaan, jossa Watch Me (Whip/Nae Nae) -niminen kappale alkoi soimaan.

Hoitajat kerääntyivät yhteen kasaan aurinkolasit päässään ja alkoivat tanssimaan kappaleen musiikkivdeolta tuttua tanssia. Hoitajat olivat opetelleet tanssin YouTube-videon avulla ja he nappasivat vielä tytönkin eturiviin, koska tiesivät hänen osaavan kaikki liikkeet. Tyttö oli selvästi todella iloisesti yllättynyt saamastaan huomiosta.