Mikä kaunotar! Justin Bieber iski huippumallin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Justin Bieber on huhujen mukaan iskenyt silmänsä entiseen Playboy-malliin Xenia Deliin. Pari nähtiin romanttisilla treffeillä Los Angelesissa ja silminnäkijöiden ilta päättyi siihen, kun Justin soitti pianoa ja lauloi Xenialle osoitetun serenadin.

Daily Mail -lehden mukaan pari hempeili julkisesti ja he pitelivät toisiaan jatkuvasti kädestä kiinni. Lähipiirin mukaan Xenia on Justinin naistyyppiä. Kaunotar on menestynyt mallinurallaan ja hänet on nähnyt muun muassa Victoria’s Secretin alusvaatemallina. Sen lisäksi hän on ollut Playboy-malli.

PageSix-lehden mukaan on vain ajan kysymys koska pari julkistaa suhteensa. Xenia julkaisi äskettäin Instagramissaan kuvan, jossa hän mainitsi jotain jännittävää tapahtuvan Justinin kanssa 8 päivän kuluessa. Fanit oivalsivat, että kyseessä oli Bieberin musiikkivideon julkistaminen. Uusimmalla videolla nähdään myös Bieberin huhuttu tyttöystävä Xenia.

8 days.what do u mean????? @justinbieber #whatdoumean #justinbieber #xeniadeli #song #soon #8days

Kuva, jonka Xenia Deli (@xeniadeli) julkaisi

?❤️????it's all about u) #happy #peace #xeniadeli #friends #crazydays #love #passion #onlyyou #lips

Kuva, jonka Xenia Deli (@xeniadeli) julkaisi