Suomalaisyhtyeen ME-yritys: Keikka 5 500 metrin korkeudessa Mount Everestillä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Ancara-yhtye aikoo tehdä historiaa soittamalla maailman korkeimmalla koskaan tehdyn bändikeikan. Yhtye suunnittelee nimittäin nousevansa esiintymään peräti 5.500 metrin korkeuteen. Hurjasta tempauksesta on kuvattu jo vuoden ajan Rockin’ High -dokumenttielokuvaa.

– Tämä on ollut ja tulee olemaan yksi elämäni haastavimmista ja samalla hienoimmista jutuista. Itselle tämä tulee olemaan elämäni käännekohta ja vertauskuvannollinen kaikkiin mitä olen jo tehnyt ja mihin suuntaan olen menossa. Meillä on vain yksi elämä ja jos haluaa saavuttaa jotain, se vaatii tosi paljon töitä, intohimoa ja uskoa unelmia kohti, Tuomas ”Gary” Keskinen kommentoi.

Ancaran mukana korkeuksiin lähtee myös Blogbookin ja Ylilaudan yrittäjä Sami Kieksi. Yhtyettä valmentavat raskaaseen urakkaan Blogbookin fitness-bloggajat Johan Engberg ja Carita Kankkunen. Nyt Stara esittää ensimmäisenä mediana maistiaiset Matleena Saarensalmi-Hintikan ohjaamasta dokumentista.

– Kun kuulin tästä projektista en epäillyt hetkeäkään mukaan lähtemistä. Everestille kiipeäminen on ollut oma haaveeni lapsesta asti. Haluan omalla mukanaolollani antaa nuorille positiivista esimerkkiä, rohkaista heitä uskomaan itseensä ja toteuttamaan unelmia, Sami Kieksi kommentoi.

Ne asiat jotka tuntuvat oikeilta ja vahvoilta täytyy uskaltaa tehdä ettei ne jää tekemättä. Melkein kaikessa on kyse uskosta – jos uskoo tarpeeksi siihen mitä tekee, voi saavuttaa joidenkin mielestä jopa mahdottomalta tuntuvia asioita.