Festariviinat salakuljetetaan nyt iPad-taskumatissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa tapahtumissa omien alkoholijuomien tuonti tapahtuma-alueelle on kiellettyä. Kielto saa monet keksimään todella luovia ratkaisuja, ja juomakätköjä onkin löydetty esimerkiksi kampauksista ja ontoksi koverretuista leipäpakkauksista. Ja pian myös iPadeistä.

Uusi StashPad-niminen taskumatti näyttää iPad-tabletilta, mutta on hieman paksumpi. Sen sisään saa kätkettyä 12 shottilasillista juomaa, jonka pystyy kuljettamaan tapahtumaan kuin tapahtumaan kenenkään aavistamatta. Tabletin sivusta avautuu myös lokero, johon mahtuu neljä sikaria.

StashPad kerää tällä hetkellä Kickstarter-joukkorahoituksen kautta rahaa piilopullon tuotantoon saattamiseen. Tuote valmistunee sopivasti joulumarkkinoille, jolloin se onkin oiva ja humoristinen lahja täysi-ikäisille ystäville.