Petetyn naisen kosto nolosti pieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parisuhteessa petetyksi tullut ihminen on usein syystäkin raivoissaan ja haluaa kostaa pettäjälle tavalla tai toisella. Joskus kosto menee pahasti överiksi, mutta ajoittain se menee nolosti pieleen. Nyt näin on käynyt eräälle amerikkalaisnaiselle.

20-vuotias connecticutilainen Shannon Csapilla epäili, että hänen poikaystävänsä on pettänyt häntä hänen parhaan ystävänsä kanssa. Siksi Stamfordissa asuva Csapilla päätti kostaa naarmuttamalla ystävänsä autoa avaimilla.

Naisen oli määrä naarmuttaa autoon maalipintaan teksti WHORE, mutta ilmeisesti pikaistuksissaan naisen äidinkielen osaaminen ei ollut parhaimmillaan. Hän nimittäin kirjoitti autoon vahingossa WORE. Csapilla jäi kiinni teostaan ja pidätettiin. Nyt häntä odottaa oikeudessa kolme syytettä. Nainen pääsi odottamaan oikeudenkäyntiä 10.000 dollarin takuita vastaan.