Watercross tuo moottorikelkat järveen Jyväskylässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kesä alkaa olla hiljalleen kääntymässä syksyksi, mutta vesileikit eivät ole vielä loppumassa. Jyväskylän satamassa järjestetään 5. syyskuuta WaterXfest-tapahtuma, jossa Pohjoismaiden parhaat watercross-kuljettajat ottavat toisistaan mittaa ajamalla moottorikelkoilla järvessä.

Tapahtuman järjestäjä Toni Arppen mukaan vesicrossia on ajettu Suomessa vuodesta 1993 saakka, mutta kilpailuja ei ole järjestetty aiemmin Oulun eteläpuolella. Nyt tarkoituksena on ajaa kilpaa Jyväsjärveen poijutetulla radalla.

Kilpailun lisäksi tapahtumassa esiintyy moottoripyörillään Stunt Freaks Team, joka on tunnettu hurjista tempuistaan ja suosituista nettivideoistaan. Kilpailun iltatapahtumassa esiintyvät muun muassa Ismo Leikola, Hardcore Superstar, Redrama ja Hausmylly.