Hämähäkin verkkoon ilmestyi yllättävä viesti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten kaikki internetiä käyttäneet varmasti tietävät, LOL, lyhenne sanoista laughing out loud, viittaa jollekin asialle nauramiseen. Sosiaalisessa mediassa levinneen kuvan perusteella ilmaus on levinnyt kansainvälisestä tietoverkosta myös perinteisempiin verkkoihin.

Yhdysvaltojen Seattlessa asuvalla Heather Ar’itella oli huono viikko, kun hän huomasi jopa luonnon naureskelevan epäonnelleen. Naisen kodin ulko-oven lähettyvillä olleeseen hämähäkin seittiin oli nimittäin ilmestynyt selvä LOL-sana.

– Pari viime viikkoa ovat olleet raskaita Ar’iten taloudessa. Vesiputki räjähti… Suihkumme lakkasi toimimasta. Tällä viikolla Jeeppi hajosi ja Hyundain ratti lakkasi toimimasta, Heather kuvaili.

– Allapäin ja väsyneenä vetäydyimme kuistimme rappusille. Mumisin ”miksi, universumi… miksi?”. Silloin katsoin ulko-ovemme oikealle puolelle ja näin tämän tekstin hämähäkin verkossa…, nainen avautui Incredible Things -sivustolle.