Poika kuulee äidin olevan raskaana: ”Oletko äiti tosissasi?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvauutiset ovat aina ihania ja jännittäviä asioita, joita monet vanhemmat kertovat perheelleen ja ystävilleen nykyään mitä erikoisimmilla tavoilla. Ystävien lisäksi myös vanhempien lapsilla on yleensä vahvoja mielipiteitä, kun he kuulevat saavansa pikkusiskon tai -veljen.

Sarah Bromby kuvasi videolle tilannetta, jossa hän kertoo tuoreet vauvauutiset ensimmäisten joukossa omalle pojalleen. Viisivuotias poika saa ensin käsiinsä ultraäänikuvat, joita luulee aluksi kuviksi itsestään vauvana. Kun äiti kertoo, että kyseessä on toinen vauva, pojan ilme muuttuu leveäksi hymyksi.

Poika on todella innoissaan uutisesta eikä saata uskoa, että hänestä todella tulee isoveli. Hän ehdottaa heti, että vauva voi nukkua myös hänen sängyssään jos tarve vaatii ja on onnellinen kuullessaan, että saa pitää vauvaa sylissään. Innosta sekaisin oleva pikkupoika ei malta odottaa, että pääsee kertomaan opettajalleen ilouutisen.