Äiti ja tytär koukussa kauneusleikkauksiin – tytär maksaa omansa strippaamalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Britanniassa asusteleva Georgina Clarke on hurahtanut tyttärensä Kaylan kanssa kauneusleikkauksiin. Neljän lapsen äiti on tyttärensä kanssa tuhlannut plastiikkakirurgiaan kymmeniä tuhansia euroja. Georgina ja Kayla haaveilevat molemmat näyttävänsä povipommi Katie Pricelta.

Vaikka 38-vuotias Georgina hyväksyy 20-vuotiaan tyttärensä kauneusleikkaukset, ei hän ole rahoittanut tyttärensä operaatioita. Daily Mail -lehden mukaan Kayla rahoittaa kauneusleikkauksensa strippaamalla. Perheenäiti on antanut siunauksensa tyttärensä työvalinnalle, sillä hän haluaa tyttärensä tienaavan itse omat rahansa kauneuskirurgiaan.

Operaatiot ovat lähentäneet Georginaa ja Kaylaa ja he ovat kertoneet olevansa parhaita ystäviä. Naiset ovat kertoneet, että leikkausten myötä he ovat saaneet paljon miesihailijoita. Molemmat totesivat, että heidän kauneusprojektinsa ei ole päättynyt, vaan molemmat suunnittelevat jo seuraavia leikkauksia.