Instagram taipui vaatimuksiin – neliöpakko poistui!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien sosiaalisten medioiden joukkoon lukeutuva Instagram on viimein ottanut miljoonien käyttäjien toiveet huomioon ja päivittynyt olennaisesti. Viimeinkin sovelluksessa voi nimittäin julkaista muitakin kuin pelkästään neliönmuotoisia valokuvia.

instagram
instagram

Tähän saakka Instagramissa on voinut ilman ulkopuolista sovellusta julkaista ainoastaan neliöitä, mikä on vaikuttanut olennaisesti kuvaamiseen ja kuvien suunnitteluun. Nyt vaatimukset muutoksesta ovat toteutuneet, joten käyttäjien ei enää tarvitse miettiä kuvien asettelua yhtä paljon kuin tähän saakka.

Viime aikoina jopa viidesosa Instagramin kuvista on sisältänyt valkoista tai mustaa reunusta, koska ulkopuolisilla sovelluksilla julkaistut kuvat ovat olleet pysty- tai vaakakuvia.