Viekkaat kaksosvauvat narahtivat! Osaavat esittää nukkuvaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhempien avuksi on kehitelty paljon erilaisia laitteita, joista yleisin ja yksi käytetyimmistä laitteista taitaa olla itkuhälytin. Eräällä naisella on käytössään hieman uudenaikaisempi itkuhälytin, joka toimii myös monitorina. Nainen pystyy tarkkailemaan vauvojensa puuhia monitorin kautta katselemalla suoraa videokuvaa heidän makuuhuoneestaan.

Itsjudytime on julkaissut Facebook-sivuillaan hauskan videon, jossa hänen kaksosvauvansa esittävät äidille nukkuvaa. Äiti tarkkailee videolla vauvoja monitorin kautta. Vauvat seisovat pinnasängyissään, jokeltelevat ja naureskelevat toisilleen siihen asti kunnes äiti avaa suunsa.

Äiti puhuu vauvoille monitorin kautta, mihin vauvat reagoivat heti yllättävällä tavalla. Ne paiskautuvat välittömästi makuuasentoon ja esittävät olevansa sikeässä unessa. Nainen on kertonut sivuillaan, että hän puhuu kaksosille todella harvoin monitorin kautta, mutta silloin kun hän puhuu, vauvat alkavat heti esittää nukkuvaa.

Baby Monitor talk

I rarely talk with the girls through the baby monitor. But when I do, this usually happens.

Posted by Itsjudytime on Friday, August 21, 2015