Amber Rosen kaula-aukko ei liikoja peitellyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaksi uhkeaa kohukaunotarta ovat saamassa oman televisiosarjansa. Malleina työskentelevät ystävykset Amber Rose ja Blac Chyna ovat saaneet tarjouksen yhteisestä realitysarjasta. Rose ja Chyna ovat tunnettuja kaunottaria Hollywoodin julkkispiireissä. Nyt heidät kuvattiin shoppailemassa.

Amber Rose bongattiin ystävänsä kanssa, kun he olivat menossa Kitsoniin lanseeraamaan Rosen uutta silmälasimallistoa. Amberin asuvalinta oli melko näyttävä, sillä sen kaula-aukko ei liikoja peitellyt.

Monet faneista ovat pitkään toivoneet, että he voisivat Amber Rosen ja Blac Chynan elämää muutenkin kuin sosiaalisen median kautta. Fanien toive on toteutumassa, sillä kaksikko on saamassa MTV-tuotantoyhtiön kameraryhmän peräänsä. TMZ-viihdesivuston mukaan realitysarjassa seurataan julkkiskaunottarien arkea. Blac Chyna ja Amber Rose ovat molemmat pienten lasten äitejä, jotka tasapainottelevat koti- ja työelämän välillä. Tämän kaksikon tuntien luvassa on todennäköisesti myös paljon paljasta pintaa, juhlimista ja draamaa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash