Claudia Jordan edelleen upeassa bikinikunnossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiojulkkis Claudia Jordan on nähty vuosien varrella lukuisissa televisiosarjoissa ja hän esiintyy myös radiossa. Jordan teki uudelleen nousua viihdemarkkinoilla muun muassa solmimalla uuden mallisopimuksen, ja taannoin hänet nähtiin hetken aikaa Atlantan täydelliset naiset -realitysarjassa.

Eilen Claudia kuvattiin Miami Beachilla, jossa hän nautti vapaapäivästä auringonoton ja uimisen parissa. Entinen teinimalli on edelleen upea näky bikineissä.

42-vuotias Claudia Jordan teki aikoinaan läpimurtonsa Deal or No Deal -ohjelmassa, mutta hänet on sittemmin nähty lukuisissa televisiosarjoissa ja -kilpailuissa. Kaunotar voitti Miss Rhode Island Teen USA -missikilpailun vuonna 1990 ja edusti aluetta kansallisessa missikilpailussa. Miss USA -kilpailussa hän sijoittui vuonna 1997 kymmenenneksi. Claudia muistetaan myös Diili-ohjelman amerikkalaisversion kilpailijana, sillä hän on osallistunut ohjelmaan jo kahdesti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash