Kissa kohtasi voittajansa – näin kävi vahatulla lattialla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat nauttivat kiipeilemisestä ja hyppimisestä eri tasoihin. Kissat löytyvätkin kotoa monesti kirjahyllyjen ja keittiötasojen päältä taituroimasta eikä korkeallekaan hyppääminen tuota ongelmia ainakaan silloin, kun tassut saavat hyvän pidon lattiasta.

Eräs kissanomistaja on kuvannut videolle kissaansa, joka joutuu nöyrtymään vahatun lattian edessä. Vahattu lattia on liukas, minkä vuoksi kissa ei pystykään tapansa mukaan hyppäämään omaan koppiinsa, joka sijaitsee noin puolen metrin korkuisen tason päällä.

Päättäväinen kissa yrittää kerta toisensa jälkeen hypätä häkkiin, mutta epäonnistuu aina uudelleen. Vahattu ja liukas lattia ei anna pitoa tassuille ja tassut sutivat aina kun kissa yrittää ottaa vauhtia ja ponkaista hyppyyn. Toivottavasti videon kuvaaja lopulta auttoi pörröisen kaverinsa omaan koppiinsa.