Teini-Kardashian mallikuvauksissa – kurvit haastavat kenet tahansa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien nimekkään klaanin nuorin tähti, Kylie Jenner, täytti 10. elokuuta 18 vuotta. Syntymäpäivät herättivät laajaa huomiota, ja täysi-ikäistynyt realitytähti sai heti 10 miljoonan dollarin tarjouksen aikuisviihde-elokuvan tähdittämisestä. Parhaillaan hän aloittelee malliuraansa siskojensa jalanjäljillä.

Nyt Kylie nähdään poseeraamassa uimapuvussa St. Barthsin luksussaarella, jossa hänellä oli mukanaan myös artisti Tyga. Pariskunta vieraili aiemmin tänä kesänä myös Suomessa. Kuvauksissa Kylien kurvit pääsivät takuulla oikeuksiinsa.

TMZ-sivuston mukaan Vivid Entertainment lähestyi Kylie Jenneriä taannoin kirjeellä, jossa hänen ja Tyga-poikaystävän yhteisestä seksivideosta tarjottiin 10 miljoonan dollarin sopimusta. Vivid Entertainment julkaisi aikoinaan tähden sisarpuolen, Kim Kardashianin, seksivideon.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash