Pippa Middleton suppailemassa – upea fitness-vartalo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Pippa Middletonin peppu sai aikoinaan massiivisen mediahuomion siskonsa Kate Middletonin ja prinssi Williamin häissä. Sittemmin seurapiirikaunotar julkaisi Celebrate-kirjan, joka osoittautui flopiksi. Viime aikoina Pippa on viettänyt poissa parrasvaloista, mutta parhaillaan hän lomailee Karibialla.

Eilen 31-vuotias Pippa kuvattiin St. Barthsin luksussaarella Karibialla, jossa hän käväisi muun muassa kokeilemassa SUP-laudalla melomista yhdessä James-veljensä kanssa.

Pippa Middleton vei aikoinaan ikimuistettavasti huomion siskonsa Kate Middletonin kuninkaallisissa häissä vuonna 2010, kun naisen takamus nousi median kiinnostuksen kohteeksi. Näyttelijäkomistus Justin Timberlake paljasti taannoin ihastuksensa Pippa Middletoniin, ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan maailman halutuimmaksi naistähdeksi. Pippa tunnetaan julkisuudessa erityisesti takapuolestaan, jota ihaillaan ympäri maailmaa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash