Poliisi pysäytti holtittoman kuskin – ratissa istui 8-vuotias!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Minnesotan viranomaiset olivat saaneet ilmoituksen holtittomasta kuskista St. Paulissa. Alueella partioinut poliisi otti kutsun vastaan ja lähti seuraamaan autoa, joka vastasi tuntomerkkejä.

Ajoneuvo pysähtyi viimein omakotitalon pihatielle. Poliisiauton kojelautakamera on tallentanut videolle erikoisen tilanteen. Poliisille nimittäin paljastui, että ratissa istui kahdeksanvuotias poika. Sen lisäksi kyydissä oli kaksi nuorempaa sisarusta.

Viranomaisille selvisi, että poika oli ajellut autolla yli 24 kilometriä ympäriinsä aamuruuhkassa. Oli onni onnettomuudessa, ettei pienokaisille sattunut mitään. Tapaus sattui viime huhtikuussa ja sen seurauksena lapset otettiin huostaan.

Daily Mail -lehden mukaan kolme sisarusta asuivat sijaisvanhempien luona ja lastensuojeluviranomaiset kokivat, että oli lasten edun ja turvallisuuden kannalta parempi, että lapsille etsitään huolehtivampi koti. Viranomaiset uskovat, että 8, 5 ja 3-vuotiaiden sisarusten ajomatkan takana oli muitakin syitä kuin huviajelu.