Suosikkilaulaja Adele palasi studioon – tulossa uusi hittilevy?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Menestyksekäs laulajatar Adele on ilmoittanut työstävänsä uutta levyään. Alustavien tietojen mukaan Adele aikoo julkaista kolmannen levynsä marraskuussa 2015. Daily Mail -lehden mukaan OneRepublic-yhtyeestä tunnettu Ryan Tedder on yksi albumin tuottajista.

Laulajatar on aiemminkin tehnyt Tedderin kanssa yhteistyötä, sillä mies tuotti ja kirjoitti Adelelle hittikappaleen Rumor Has It.

Adelen fanit odottavat uutta albumia kuin kuuta nousevaa. Yksi laulajattaren suurista faneista on muusikko Ed Sheeran, joka kertoi U.K Capital FM -radiolle, että levystä on kohistu sisäpiirissä pitkään. Sheeran paljasti, että musiikkimaailman ihmiset pitävät uutta levyä lähes varmana hittinä. Jää nähtäväksi lunastaako Adele uudella levyllään faniensa korkeat odotukset.