Temppujen temppu! Taikuri taikoi tyttöystävästä kihlatun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taikuri Neil Henry suoritti erään esityksensä aikana varmasti miehen uran ikimuistoisimman taikatempun. Hän taikoi lavalla pitkäaikaisesta tyttöystävästään vaimon itselleen koko yleisön edessä kosimalla häntä erään tempun aikana.

Neil Henry on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän kosii tyttöystäväänsä kesken esityksensä. Temppu alkaa sillä, että mies juo tomaattikastiketta ja nielaisee yhden pitkän spagetin. Sen jälkeen hän pyytää tyttöystäväänsä lavalle auttamaan häntä tempun seuraavassa osassa.

Mies alkaa kakomaan lavalla ja vetämään pitkää pastanauhaa suustaan. Tyttöystävän tulee lukea spagetissa roikkuvat kirjaimet ääneen yksi kerrallaan niiden ilmestyttyä suusta. Sanoista muodostuu lopulta kysymys: ”Marry me”, johon nainen vastaa lavalla myöntyvästi ja alkaa itkeä onnesta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat