Taksikuski löysi maasta onnenkolikon – voitti sen jälkeen lotossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taksikuskia lykästi todenteolla eräänä tavanomaisena työpäivänä, jolloin hän löysi kadulta pennin kolikon. Sean Lloyd -niminen mies uskoo onnensa kääntyneen kolikon löytämisen jälkeen, koska hän voitti suoraan sen jälkeen lotossa 1,8 miljoonaa puntaa.

Metro-lehti kertoo 48-vuotiaan taksikuskin nostaneen kadulta kiiltävän kolikon, joka oli kiinnittänyt miehen huomion. Kolikon löytymisen jälkeen Lloyd oli suunnannut lähimmälle kioskille, josta hän oli ostanut itselleen lottokupongin. Taksikuski voitti lotossa 1,8 miljoonaa puntaa, jätti työnsä ja muutti perheensä kanssa heidän unelmiensa asuntoon.

Mies uskoo onnensa kääntyneen kolikon avulla, ja on ison lottovoiton jälkeen saanut muita pienempiäkin voittoja entistä useammin. Lloyd on teettänyt uuden ison talonsa pihalle suuren patsaan, joka esittää hänen kättään pitelemässä onnenpenniä kädessä. Mies on myös yrittänyt jakaa onnea muillekin lainaamalla tarkasti säilyttämäänsä kolikkoa lähimmille ystävilleen ja perheenjäsenilleen.