Tanssijan selfiet leviävät maailmalla – näistä saa ottaa mallia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Selfie-kuvat ja yhteiskuvat ystävän kanssa ovat todella suosittuja. Monet muistot ja tilanteet tallenetaan puhelimeen ottamalla nopeasti omista kasvoista kuva. Oman itsensä kuvaaminen on tehty todella helpoksi hyvillä puhelimilla ja lisävarusteilla.

Tanssija Mickael Jou päätti lisätä omiin kuviinsa vielä hieman haastetta liikkeen avulla. Jou rakastaa tanssimista ja valokuvaamista. Monien muiden tavoin myös hän haluaa ottaa itsestään kuvia, mutta tekee sen erityisen tyylikkäästi ja omaperäisesti. Jou lisää jokaiseen kuvaansa liikettä ja ilmavuutta tanssin keinoin, ja saa kuvat näyttämään todella satumaisilta ja taianomaisilta.

Miehen Instagram-tili on jo pullollaan upeita kuvia, mutta tanssitaiturilla on vielä jonkin verran työsarkaa edessään. Hänen tavoitteenaan on ottaa 365 selfietä, joihin on yhdistetty tanssia. Boredpanda-sivusto kertoo Joun arvioineen kuvien ottamiseen menevän vielä yli kolme vuotta aikaa ennen kuin projekti on kokonaisuudessaan valmis.

188/365 #dpa #berlin #levitation #selfie #selfportrait

Kuva, jonka Mickael Jou (@mickael_jou) julkaisi

49/365 Indian summer #Denmark #Copenhagen #bike #red #orange #levitation #selfie #selfportrait

Kuva, jonka Mickael Jou (@mickael_jou) julkaisi

79/365 Breath and believe #medun #paris #iledefrance #nature #jaune #yellow #levitation #selfie #selfportrait

Kuva, jonka Mickael Jou (@mickael_jou) julkaisi

79/365 Breath and believe #medun #paris #iledefrance #nature #jaune #yellow #levitation #selfie #selfportrait

Kuva, jonka Mickael Jou (@mickael_jou) julkaisi

165/365 a little time alone at the lake #Lausanne #Switzerland #lake #dance #selfie #selfportrait

Kuva, jonka Mickael Jou (@mickael_jou) julkaisi