Räppäri Uniikki paljasti Staralle: ”Aloitan näyttelijähommat!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomiräpin suurimpiin suosikkeihin lukeutuva Uniikki on menestynyt upeasti musiikin saralla, ja nyt monien kollegojensa tapaan hän on laajentamassa toimenkuvaansa näyttelijäksi. Uniikki kertoi suunnitelmistaan Staran haastattelussa Blockfestin backstagella. Parhaillaan vireillä on kaksi eri elokuvaprojektia.

– Syyskuussa menen pariin leffaan, kun aloitan näyttelijähommat. Olen pitkään jo halunnut näytellä. Nyt tuli sellaiset saumat, että olen mukana parissa suomileffassa, jotka julkaistaan ensi vuonna, Uniikki kertoi Staralle.

Projektit ovat jo niin pitkällä, että räppäri paljasti myös mistä elokuvista on kyse.

– Sellainen kuin Onnenonkijat. Siinä on pieni rooli. Sitten tulee tuo Apulanta-elokuva, jossa minulla on sit jo vähän isompi rooli. Olen aina digannut tosi paljon näytellä musavideoissa, ja sitä kautta mut ilmeisesti rekrytoitiinkin. On tosi mageeta päästä kokeilemaan siipiä ihan oikeassa leffassa.

Ensimmäiset elokuvat ovat hyvä päänavaus, jotka voivat hyvin mennessään poikia mitä vain.

– En tiedä missä mun tavoitteet ovat. Totta kai musiikki on aina ykköspririteetti, mutta tosi siistejä juttuja. Se on kiva, että tää duuni mahdollistaa tällaisenkin, että jengi on huomannut, että minulla voisi olla muitakin kykyjä.