Kohumallin muodonmuutos – ei ole tunnistaa samaksi henkilöksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Usein vähäpukeisissa Instagram-kuvissa viime aikoina poseerannut Amber Rose on totuttu näkemään julkisuudessa hiukset täysin lyhyeksi ajeltuna. Nyt amerikkalaismalli on kuitenkin yllättänyt seuraajansa sosiaalisessa mediassa uuden tyylin myötä.

Amber Rose jakoi keskiviikkona Instagramissa selfie-otoksen, jossa hän on pukenut päähänsä vaalean, pitkän peruukin. Tähti näyttää otoksessa niin erilaiselta kuin yleensä, että häntä voisi nopeasti vilkaistuna luulla täysin eri henkilöksi.

Mallinuransa lisäksi Amber Rose tunnetaan suhteistaan Kanye Westin ja taannoin Suomessakin vierailleen Wiz Khalifan kanssa. Nykyään 31-vuotias tähti seurustelee räppäri Machine Gun Kellyn kanssa.

Kuva, jonka Amber Rose (@amberrose) julkaisi

Splash
Splash