Hämmentävä meikkausvideo – emäntä ehosti itsestään koiran

Viihdeuutiset · Annika Kela

Taidokas ammattimaskeeraaja on julkaissut netissä videon, joka on omistettu hänen parhaalle ystävälleen. Meikkitaiteilija Ilana opastaa videolla, kuinka siperianhusky-kasvomaali tehdään. Lyhyellä videolla taiteilija esittelee kasvomaalauksen kannalta tärkeimmät vaiheet.

Neitokainen ei sunkaan maalannut kasvojaan elävän mallin mukaan, vaan hän oli asetellut eteensä koirastaan otettuja valokuvia.

Lopputulos on kerrassaan mainio. Lemmikinomistaja ja koira ovat kuin kaksi marjaa. Kaunottaren videosta voi poimia hyviä vinkkejä naamiaisia ja Halloween-juhlia varten, mikäli haluaa pukeutua tuleviin juhliin koiraksi. Videon perusteella vaikuttaisi siltä, että maskeerajan lemmikki ei ollut yhtä vakuuttunut kasvomaalista kuin sen omistaja.