Erikoinen poliisioperaatio: Hätääntynyt pingviini pakeni

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuevo Chimboten pelastuslaitos oli saanut ilmoituksen hätääntyneestä pingviinistä Bello Surissa, Perussa. Kaduilla vaellellut pingviini oli saanut aikaan liikennesekaannuksen, sillä eläin oli juoksennellut autojen edessä.

Daily Mail -lehden mukaan poliisit onnistuivat nappaamaan pingviinin kiinni pienellä kujalla. Silminnäkijöiden mukaan oli ihme, että lintu oli selvinnyt koettelemuksistaan hengissä. Liikenteen lisäksi koirat olivat jahdanneet avutonta lintua.

Sky News -uutiskanavan mukaan poliisit vievät linnun poliisiasemalle turvaan. Viranomaiset hellivät pingviiniä syöttämällä sille kalaa. Linnun alkuperä on ollut paikallisille mysteeri. Poliisit epäilevät, että pingviini on pudonnut kuljetusautosta ulos kesken matkan. Viranomaiset antoivat seikkailijalle nimeksi Pingui ja he aikovat selvittää lintuun liittyvän mysteerin.