Kuvottava karhushow eläintarhassa – tätä moni turisti ei halua nähdä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tsingtao Wild Animal World -eläintarhassa on vuosien ajan järjestetty karhuesityksiä vieraiden viihdyttämiseksi. Yksi karhuesityksen ohjelmanumeroista on nyrkkeilyottelu. Daily Mail -lehden mukaan esitystä varten koulutetut karhut joutuvat ottelemaan toisiaan vastaan nyrkkeilykehässä.

Karhuille on puettu nyrkkeilyhanskat ja kuonokopat. Kouluttajiensa piiskattavana karhut lyövät toisiaan hanskoillaan. Kuva- ja videomateriaalit nyrkkeilyotteluista ovat surullista katsottavaa.

Joidenkin eläintarhassa vierailevien mielestä esitys on hauskaa koko perheen viihdettä. Ilmeisesti eläintarhan työntekijät eivät näe esityksessä mitään julmaa tai luonnotonta. Eläinrakkaiden ihmisten mielestä näky on varmasti järkyttävä.