Nicki Minaj hylkäsi 11.000 dollarin mekon juhlapaikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicki Minaj oli halunnut hemmotella itseään kalliilla muotiluomuksella, jonka hän aikoi pukea päälleen veljensä häihin. Puku maksoi huikeat 11.000 dollaria, mutta hinta ei tainnut poptähteä hätkähdyttää, sillä hän unohti mekon illan päätteeksi juhlapaikalle.

Minaj oli hankkinut itselleen veljensä häitä varten Emilio Puccin suunnitteleman todella näyttävän kultaisen paljetein koristellun juhlamekon, jota nainen ei loppujen lopuksi edes käyttänyt häissä. Epähuomiossa poptähti oli kuitenkin unohtanut mekon kokonaan ja jättänyt sen juhlapaikalle henkarissaan roikkumaan.

Arvokasta mekkoa ei uskalleta luovuttaa kenenkään kuljetettavaksi, joten se odottaa laulajatarta New Yorkissa Coral House -nimisellä juhlapaikalla komeroon lukittuna. Emilio Puccin mekon sijaan Nicki Minaj olikin pukeutunut syvälle uurrettuun punaiseen juhlapukuun, joka korosti kauniisti poptähden kurvikasta vartaloa. Laulajatar julkaisi useita kuvia häistä omalla Instagram-tilillään ja näyttäisi olevan todella onnellinen veljensä juhlapäivänä.

Jelani, I love u more than you'll ever comprehend. ?

Kuva, jonka Nicki Minaj (@nickiminaj) julkaisi