Varkaiden mukaan lähtenyt mopsi löytyi – ihana jälleennäkeminen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kate Witham on ollut todella huolissaan kadonneen koiransa vuoksi. Withamin taloon oli murtauduttu ja varkaat olivat tavaroiden lisäksi ilmeisesti hetken mielijohteesta päättäneet viedä myös naisen suloisen mopsin Lolan. Poliisi sai kuitenkin tekijät kiinni ja Lola palautettiin omistajalleen.

Essex Police on julkaissut YouTube-kanavalleen videon suloisesta tilanteesta, kun Lola näkee omistajansa Withamin ensimmäistä kertaa muutamaan päivään. Koiralla on selvästi ollut naista ikävä, sillä se juoksee innoissaan hänen luokseen ja nuolee naisen kasvoja taukoamatta iloisesti häntää heilutellen.

Kaksi miestä ja yksi nainen pidätettiin varkaudesta epäiltynä, jolloin myös Lola oli löytynyt heidän hallustaan. Witham kommentoi Metro-lehden mukaan olleensa todella helpottunut ja onnellinen saadessaan puhelun poliiseilta, jotka kertoivat Lolan löytyneen.