Koirien lentomatkailu uudelle tasolle – laatua lentokentällä

Lux Matkailu · Stara.fi

Lemmikkikoirien lentomatkailu on perinteisesti ollut vaarallista puuhaa, sillä lukemattomat koirat ovat menettäneet henkensä lentokoneissa tai välilaskuilla joko sairauskohtauksiin tai henkilökunnan virheiden takia. Nyt New Yorkin John F. Kennedyn lentokenttä nostaa koiramatkailun uudelle tasolle.

Lentokenttä on nimittäin lanseerannut koiramatkustajille todellisen luksuspalvelun, jossa koirat saavat nauttia rentouttavasta oleilusta ennen lentoa tai välilaskulla. Maailman vilkkaimpiin lukeutuvan lentokentän kautta kulkee vuosittain jopa 70.000 koiraa, ja nyt kentälle rakennetaan lemmikeille 48 miljoonan dollarin keidasta.

Lentokenttäyhtiö ei voi vaikuttaa siihen miten lentoyhtiöt ja niiden maapalveluista vastaavat yhtiöt lemmikkejä kohtelevat, mutta ainakin lentokentällä lemmikeillä on jatkossa koiran päivät. The ARK -niminen osio on 1.800 neliömetrin kokoinen rakennus, joka muistuttaa ulkona sijaitsevaa puistoa puineen ja vesialtaineen. Lentokentän vanhan eläintulliin rakennettava lemmikkiosio tarjoaa palveluita koirien lisäksi myös esimerkiksi hevosille ja kissoille. Luksusta haluavat voivat tilata lemmikeilleen myös vaikkapa hierontaa.