Lindsay Lohanin sekoilu jatkuu – mystinen tanssivideo nettiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Lindsay Lohan on julkaissut Instagramissaan videon, jossa hän tanssahtelee viettelevästi jahdin kannella. Ranskan Saint-Tropezissa lomaileva tähtönen oli innostunut esittelemään tanssiliikkeitään kameralle.

Ennen kuin fanit ehtivät innostua videosta, oli näyttelijätär poistanut sen netistä. Videon sisältö oli kuitenkin ehditty julkaisun jälkeen kopioida ja nyt videota on jaettu sosiaalisessa mediassa. Jahdin kannella tanssahtelevan kaunokaisen käytöstä on pidetty erikoisena ja humaltuneena.

Vaikuttaisi siltä, että rankka juhliminen on saanut tähtösestä otteen. Stara uutisoi aiemmin, kuinka Lindsay oli aiheuttanut pahennusta sopimattomalla käytöksellään ystävänsä hääjuhlissa. Neitokainen oli muun muassa juoksennellut huvilallaan alasti ja tehnyt häävieraille Paris Hilton -imitaatioita. Videon nähneet pelkäävät, että Lindsaylla on lähtenyt juhliminen jälleen käsistä.