Maasturikuski ajoi tulvivaan jokeen – uhmasi luonnonvoimia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vaihtelevasta säästä ja neljästä vuodenajasta huolimatta Suomessa on kuitenkin melko vakaa ilmasto. Vaikka jokavuotinen talvi pääseekin yllättämään monet kuskit, Suomessa ei tarvitse murehtia sääolosuhteista, jotka estäisivät liikkumisen kokonaan.

Nyt YouTube-videolla nähdään, miten yksi pakistanilainen kuski lähti uhmaamaan todella rajua tulvaa. Pakistanin Islamabadissa on kuvattu video, jossa nähdään tulviva joki. Joen pinta on noussut niin paljon, että se on peittänyt joen ylittävän tien kokonaan. Tie näyttää mahdottomalta ylittää, mutta se ei estä erästä tyhmänrohkeaa Toyota-kuskia yrittämästä.

Videolla kerrotaan, että ennen Toyota Land Cruiseria moni auto on yrittänyt joen ylittämistä huonoin lopputuloksin. Päättäväinen kuski oli kuitenkin varma, että pääsee joen yli, ja yllättikin lopulta kaikki onnistuessaan. Auto puskee kovan virtauksen ja korkealle nousseen veden läpi joen toiselle puolelle kuin ihmeen kaupalla.