Miehellä 48-senttinen penis: ”Naiset pelkäävät sitä!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Meksikolainen Roberto Esquivel Cabrera on paljastanut, että hänellä on yksi maailman pisimmistä peniksistä, ellei pisin. 52-vuotias Cabrera on ollut aiheesta vaitonainen, sillä hänen mukaansa liian pitkä penis on aiheuttanut hänelle vain murheita.

Metro-lehden mukaan lääkärit ovat mitanneet Roberton miehuuden ja sen pituus on 48 senttiä. Mies kertoi, että penis ulottuu polvia pidemmälle hänen seisoessaan. Muiden kannustamana mies on ilmoittanut olevansa kiinnostunut Guinnessin maailmanennätyksestä.

Tällä hetkellä pisimmän peniksen ennätys on yhdysvaltalaisella Johan Falconilla. Falconin penis on 33,98-senttinen. Vaikuttaisi siltä, että seuraava ennätys menee Meksikoon, mikäli Roberto haluaa virallistaa asian.

Saltillossa asusteleva Cabrera totesi, että maailmanennätys on ainoa asia, jossa hän hyötyy pitkästä peniksestään. Mies on menettänyt työkykynsä peniksensä takia ja hänen mukaansa naisetkin ovat pysytelleet kaukana sen koon vuoksi. Miehen mukaan naiset pelkäävät hänen penistään.

Roberto toivoo, että maailmanennätyksen myötä hänen tilanteensa tunnistettaisiin vaivaksi, jotta hän voisi jonain päivänä saada avustusta työkyvyttömyyteensä. Tällä hetkellä Roberto elää kaduilla ruokaa kerjäten, sillä hän ei ole saanut lääkäreiltä lausuntoa, jonka mukaan hänen peniksensä olisi aiheuttanut hänen työkyvyttömyyteensä.