Mies haluaa vaimonsa takaisin: Penis-tatuointi sai lähteä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen perheenisä Stuart Valentino oli pari viikkoa sitten otsikoissa erikoisen tatuointinsa takia. Mies oli tatuoinut reiteensä 16,5-senttisen peniksen kuvan. Tempauksen johdosta, miehen vaimo jätti hänet.

Metro-lehden mukaan Samantha-vaimo sai tarpeekseen siitä, että Stuart pilaili jatkuvasti hänen ja heidän perheensä kustannuksella. Penis-tatuointi oli viimeinen niitti. Vaimo totesi, että mies ei enää voinut liikkua julkisilla paikoilla shortseissa nolaamatta perhettään.

Pelastaakseen avioliittonsa mies on poistattanut tatuoinnin. Mies tuhlasi kivuliaaseen operaatioon 1.300 euroa. Stuart totesi, että penis-tatuointi oli osoittautunut huonoksi ja kalliiksi vitsiksi. Nyt hän on hankkiutunut siitä eroon ja toivoo, että Samatha palaisi hänen luokseen. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko vaimo antanut miehelleen uuden mahdollisuuden.