Mies kaatoi puun lava-autolla – nauroi katketakseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä isoista koneista olisi hyötyä puutarhan hoidossa varsinkin, jos isoja puita tulisi istuttaa tai kaataa. Kaikilla ei ole kuitenkaan käytössään kaivureita tai traktoreita, minkä vuoksi eräs perhe päättikin tyytyä puun kaatamisessa omaan lava-autoonsa.

Nainen on kuvannut videolle, miten mies kaataa puun auton avulla. Autoon on kiinnitetty köysi, jonka toinen pää on kiedottu puun ympärille. Puu näyttää todella vahvalta ja paksulta, minkä vuoksi edessä näyttäisikin olevan väistämätön epäonnistuminen.

Kuski vetää puuta autolla sinnikkäästi, minkä seurauksena parivaljakko onnistuu tehtävässään. Ison puun takaa paljastuu kuitenkin yllätys, kun kaadettavana onkin ollut todella pieni ja juurista päätellen melko lähiaikoina istutettu puun alku.