Raju yhteenotto MTV-gaalassa: Nicki Minaj raivostui Miley Cyrusille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicki Minaj oli halunnut hemmotella itseään kalliilla muotiluomuksella, jonka hän aikoi pukea päälleen veljensä häihin. Puku maksoi huikeat 11.000 dollaria, mutta hinta ei tainnut poptähteä hätkähdyttää, sillä hän unohti mekon illan päätteeksi juhlapaikalle.

Suomessakin tänä kesänä esiintynyt Nicki Minaj osallistui eilen MTV Video Music Awards -gaalaan, jonka esiintymislavalla hän räjähti yllättäen julkisesti ja kovasanaisesti tilaisuutta juontaneelle Miley Cyrusille. Miley kritisoi aiemmin Nickiä New York Times -lehdessä, eikä se ollut artistin mieleen.

Minaj voitti palkinnon Anaconda-videostaan, mutta kiitospuhe sai lopuksi yllättävän käänteen tuoreen voittajan haukuttua Mileyn nartuksi. Viimeisen sanan sai kuitenkin Cyrus, joka käytti tilaisuutensa hyväksi sivaltamalla Minajia useita kertoja takaisin. Kyseessä voi kuitenkin olla aidon riidan sijaan myös ennalta suunniteltu mainostempaus.