Leikille odottamaton loppu: Isä ryösti pikkutyttönsä leikkikaupan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen perheenisä on pilannut tyttärensä ilon ryöstämällä hänen leikkikauppansa. Pieni tyttö suhtautui vakavasti olohuoneessa olevan leikkikauppansa pyörittämiseen, eikä hän ollut valmis luopumaan kauppatavaroistaan helpolla.

Perheenisä on kuvannut videolle ryöstöyrityksensä. Mies valitsi leikkikaupasta koriinsa tuotteita ja sitten hän vei ne rahastettavaksi pienelle kassaneidille. Kesken leikin isä muodosti sormistaan aseen ja vaati tyttöä antamaan hänelle kaikki rahat kassasta.

Pienen tytön ilme kertoi enemmän kuin tuhat sanaa. Hän oli selvästi hämillään isänsä teosta. Lopuksi tyttö totesi jämptisti, että: ”Enkä anna!” ja jatkoi sitten kassakoneensa käyttöä. Mirror-lehden mukaan isä halusi opettaa tyttärelleen, että tosielämässä vastaavia tilanteita saattaa tulla vastaan. Voisi luulla, että tapauksen jälkeen isä ei ollut enää tervetullut tyttärensä kauppaan ostoksille.