Kalastaja ei voinut uskoa silmiään – kaksi kissanpentua joessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksi miestä oli ollut tavanomaisella kalastusreissullaan Alabamassa Black Warrior River -joella, kun he huomasivat jonkin uivan heidän venettään kohti. Kalastaja alkoi kuvaamaan tapahtumaa, koska ei voinut uskoa, että näki joessa uivan pienen kissanpennun.

YouTube-videolla näkyy, miten pikkuinen kissanpentu ui venettä kohti ja maukui kalastajia pelastamaan sen. Mies nosti kissan joesta veneeseen ja ihmetteli, miten kissa on voinut olla keskellä jokea. Hetken kuluttua toinen mies huomasi, että toinenkin kissanpentu hyppäsi jokeen ja lähti uimaan venettä kohti. Kalastajat nostivat vielä toisen pennun veneeseen ja huomasivat, että ne ovat sisaruksia.

Miehet epäilevät, että joku on yrittänyt päästä kissanpennuista eroon joko heittämällä ne veden varaan tai jättämällä ne pienelle saarelle, joka sijaitsee joen keskellä. Onneksi pikkuiset kohtasivat pelastajansa, jotka vaikuttivatkin todella huolehtivaisilta kissoja kohtaan.