Koiranomistajat halailivat – mustasukkainen koira osoitti mieltään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Omistushaluinen Diddy-koira on tunnettu perheessään mustasukkaisuudestaan omistajiaan kohtaan. Lemmikinomistajat eivät saa edes halailla ilman, että Diddy alkaa metelöidä. Koiranomistajat ovat kuvanneet koiransa reaktion videolle.

Huvittavalta kotivideolta käy ilmi, että koira ei sietänyt sitä, että muut saivat hellyydenosoituksia kuin se. Ilmeisesti koira oli tottunut olemaan perheessä huomion keskipisteenä, eikä se halunnut jäädä paitsi omistajiensa hempeilystä.

Diddy kuulosti suuttuneelta ja loukkaantuneelta nähdessään omistajiensa halailevan. Kun koira pääsi omistajiensa väliin, hiljentyi se välittömästi. Olisi mielenkiintoista tietää onko koira mustasukkainen vain ihmisistä, vai hermostuuko myös toisten eläinten ja lemmikkien hellimisestä.