Yhden illan jutusta raskaaksi – naisen avunpyyntö leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori ranskalaiskaunotar on julkaissut Youtubessa videon, joka huokuu epätoivoa. Natalie Aymot oli ajautunut hankalaan tilanteeseen, sillä hän oli huomannut olevansa raskaana miehelle, jonka kanssa hänellä oli ollut yhden illan juttu Australiassa.

Australian Mooloolabassa tavannut pari vietti illan yhdessä, eivätkä he sen jälkeen pitäneet enää mitään yhteyttä. Natalie palasi Ranskaan tietämättään olevansa raskaana. Kun totuus valkeni kaunottarelle, päätti hän etsiä miehen, jotta hän voisi kertoa hänelle uutisensa.

Natalien harmiksi hän oli kadottanut puhelimensa, johon hän oli tallentanut miehen puhelinnumeron. Kaikki yhteydet mieheen olivat kadonneet. Daily Mail -lehden mukaan Natalie päätti julkaista netissä videon, jossa hän kertoo tarinansa. Aymot toivoo, että videota jaettaisiin sosiaalisessa mediassa ja joku tunnistaisi miehen Natalien antamien tuntomerkkien perusteella.

Toivottavasti Natalie onnistuu löytämään miehen Australiassa lomaillessaan. Aymot on saanut paljon kannustusta etsintäoperaatiolleen netissä, mutta ainakaan toistaiseksi etsittyä miestä ei ole löytynyt.