Taylor Swift pieraisi suorassa lähetyksessä? Outo ääni gaalapuheeseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesissa juhlittiin viikonloppuna MTV Video Music Awards -gaalaa. Tilaisuus päätyi otsikoihin muun muassa juontajana toimineen Miley Cyrusin mitättömän esiintymisasun vuoksi ja siksi, että Kanye West ilmoitti asettuvansa presidenttiehdokkaaksi vuonna 2020.

Poptähti Taylor Swift on sen sijaan noussut esille hieman yllättävämmän VMA-kohun merkeissä. Monet uskovat laulajan nimittäin pieraisseen lavalla kesken suoran lähetyksen. Swiftin esitellessä hänen tuoretta Wildest Dreams -videotaan lavalla hänen puheensa keskeytyi epäilyttävän äänen muodossa.

Ääni kuuluu juuri sillä hetkellä, kun tähti hieman kyyristyy lavalla. Lukuisat Twitter-käyttäjät uskovat Taylor Swiftin tai jonkun hänen seuruuensa jäsenistä todellakin päästäneen peräilmaa suorassa lähetyksessä. MTV:n edustaja on kuitenkin Mirror-lehden mukaan kiistänyt väitteet.

– Taylor Swiftin videon esittelyn aikana kuultu ääni rajoittui tuotantomikrofoniin. Ei ole mitenkään mahdollista, että Taylor Swiftin tai kenenkään hänen seurueensa mikrofoneista olisivat voineet poimia ympäristön ääniä, MTV:n tiedottaja kertoo.