Hulk Hogan purskahti itkuun haastattelussa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Showpainija Hulk Hogan on yllättänyt televisiokatsojat tunteilemalla Good Morning America -keskusteluohjelmassa. Rasismikohun keskiössä ryvettynyt painijatähti alkoi kyynelehtiä lähetyksessä kertoessaan häntä piinanneesta skandaalista.

Daily Mail -lehden mukaan Hulk Hogan osallistui ohjelmaan pyytääkseen anteeksi käyttämiään rasistisia termejä. Stara uutisoi aiemmin, että rasismikohun takia Hulk Hogan erotettiin WWE-organisaatiosta.

Sen sijaan, että Hogan pysyttelisi poissa julkisuudesta odotellakseen kohun laantumista, on hän päinvastoin halunnut ottaa osaa mahdollisimman moneen keskusteluohjelmaan.

Hulk on omien sanojensa mukaan ”pahoittelukiertueella”, sillä hän haluaa pahoitella ala-arvoista käyttäytymistään. Painijatähti vakuuttaa, ettei hän ole rasisti. Mies kertoi, että vaikka hänellä on ollut vaikeaa elää kohun keskellä, pitää hän sitä tärkeänä opetuksena itselleen.